Skælskør Kirsebær er rubinrøde, saftige og søde kirsebær, som smager af sommer. Vi har specialiseret os i at dyrke velsmagende og gode bær nær solskinsbyen Skælskør. Her ligger vores frugtplantage, som er Danmarks største. Skælskør Kirsebær er en del af Danfrugt Skælskør, og vores hjemstavn i Sydvestsjælland nær kysten ud mod Storebælt giver os de bedste forudsætninger for at dyrke velsmagende og saftig frugt.

Storebæltsklimaet er helt unikt, da der er ekstra mange solskinstimer i Skælskør. Samtidig er regnen og blæsten mere mild end de fleste andre steder i Danmark. Den frugtbare jord kombineret med de mange solskinstimer gør det mere fordelagtigt at dyrke kirsebær i dette område, fordi vores bær får længere tid til at vokse sig søde og modne. Det kan smages i hvert enkelt kirsebær. Det er dog ikke kun de røde og søde bær, som nyder godt af klimaet i Skælskør. På vores 250 hektar store plantage dyrker vi også æbler, pærer og blommer, som har været en tradition i mange år.

Det er med stolthed, at vi sender de velsmagende og flotte kirsebær afsted til butikkerne hver dag i sæsonen. For ikke nok med at bærrene er vokset op et godt sted, så bliver de også nænsomt sendt ud på deres rejse til forbrugerne, efter de er blevet plukket. De bær, der ikke lever op til vores høje standard, sorterer vi fra, inden de lander i butikken kun kort tid efter, at de har hængt på træerne. Skælskør Kirsebær kan købes over hele landet hos Meny, Føtex, Netto, Rema 1000, Spar, Lidl og Aldi.

Vores kirsebær er oplagt i et væld af opskrifter eller som en simpel servering. Brug kirsebærrene med sød og intens smag i en lagkage eller som dejlig sommersnack.