Danfrugt Skælskør A/S er en del af en unik historie om en legendarisk frugtplantage. Siden 1883 har frugt og bær vokset i Skælskør, og i dag er det privatejede selskab Danfrugt Skælskør A/S Skandinaviens største producent af søde kirsebær.

I 1980 så Danfrugt Skælskør A/S sit lys, da familien Griese overtog Skælskør Frugtplantage. I de seneste 20 år er plantagen vokset fra omkring 100 hektar jord til cirka 250 hektar, hvor vi dyrker søde kirsebær, æbler, pærer samt blommer. Det frodige område og storebæltsklimaet omkring solskinsbyen Skælskør er ideelt til netop dette formål. Vejret og naturen er med til at højne kvaliteten af vores produkter, men også at vi nøje har udvalgt de bedste sorter inden for hver kategori.

Gennem investeringer i viden, planter og pasning samt moderne udstyr opnås frisk frugt af høj kvalitet hos Danfrugt Skælskør A/S. Støt og roligt er vi blevet Danmarks største bær- og frugtavler uden at gå på kompromis med det oprindelige håndværk og vores høje kvalitetskrav.

Gradvist har vi specialiseret os i smagen af sommer, og de søde kirsebær bliver dyrket på omkring 100 hektar nær solskinsbyen Skælskør.

Læs mere om frugtplantagen og Danfrugt Skælskør A/S på Danfrugt.dk.